Vergeet even de drukte van alledag en neem een moment voor jezelf met onze relaxproducten. Met de koop van een van deze producten gun je jezelf even iets moois of fijns. Denk aan zachte plaids om mee op de bank te zitten, mooie thee bekers voor je favoriete kopje thee, wierook, geurkaarsen, prachtige parfums, een mooie kimono's en meer. Zet een heerlijk muziekje op om je zintuigen te kalmeren en je geest te ontspannen en doe even helemaal niets ♥ 

Bij Esperanza Deseo draait alles om jouw welzijn. Ontdek onze uitgebreide collectie en creëer je eigen ontspannende oase thuis. Bekijk ons unieke assortiment kussens, plaids en wellness artikelen en vind alles voor jouw perfecte moment van rust.

Op deze pagina staan een aantal artikelen die wij in onze stenen winkel Esperanza Deseo "the Store" Voorstraat 12 in Brielle verkopen maar we gunnen natuurlijk ook al onze online klanten de mogelijkheid om een momentje van ontspanning en welzijn te creëren. We proberen daarom zoveel als mogelijk artikelen uit onze winkel online te zetten.

Zorg goed voor jezelf! 
Liefst team Esperanza Deseo

Sorteer op
© 2015 - 2024 Esperanza Deseo ® | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel