Met een mooie sprei maak je een unieke slaapkamer met een hotel chique uitstraling maar het kopen van een mooie sprei heeft nog meer voordelen! We zetten een aantal voor u op een rij ♥ Veel mensen hebben favoriete overtrekken om onder te slapen maar deze zijn niet altijd passend voor de sfeer van de slaapkamer. Met een mooie sprei maakt het niet meer uit welk beddengoed u heeft want de slaapkamer ziet er altijd mooi uit. Is het koud in de slaapkamer dan geeft een sprei extra warmte. Je slaapkamer is altijd netjes want je hoeft alleen maar de sprei over je bed te leggen. Tip: Haal de sprei niet van je bed als je gaat slapen maar vouw deze terug naar het voeteneinde. Op die manier kan je in de ochtend je sprei snel weer netjes terug leggen.

Ben je op zoek naar een luxe uitstraling dan zijn de velvet spreien de beste keuze. Deze geven een extra chique sfeer aan je slaapkamer. 

Wij hebben zelfgemaakte bedspreien van meubelstof en ingekocht bedspreien. Twijfelt u over een kleur? Neemt u dan gerust even contact met ons op voor extra foto's of een video zodat u de kleur beter kunt zien (0031)6-51576761 of 06-51576761 (WhatsApp Business) Sylvia van Wingerden.  

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2015 - 2022 Esperanza Deseo ® | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel