Op 12-12-2022 hebben wij Esperanza Deseo "The Store" geopend in onze woonplaats Brielle. In onze winkel zijn alle artikelen te vinden die op de website staan. Naast het assortiment van de website hebben wij ook leuke cadeau artikelen voor jong en oud en een gezellige collectie woondecoratie. Kom je gezellig een keertje langs?

Esperanza Deseo "The Store" Voorstraat 12 - Brielle

STRUINEN DOOR DE HISTORISCHE STRAATJES

https://www.beleefbrielle.nl/nl/ontdek-en-beleef/winkelen-in-brielle

De vele historische panden van Brielle zijn niet alleen leuk om te bekijken, er kan ook fijn geshopt worden! En na het struinen door de historische straatjes is het verdiend uitrusten in een van de restaurantjes of cafés. Gezelligheid gegarandeerd.

Je vindt in Brielle bijzondere speciaalzaakjes met streekproducten als chocola en kaas, maar daar blijft het niet bij. Je garderobe updaten kan bij een van de boetiekjes en schoenenwinkels. Bezoek de hippe conceptstore, een wijnwinkel of vind iets bijzonders voor je interieur of keuken. Voor de komende verjaardagen sla jij alvast originele cadeautjes in! Populaire winkelstraten zijn de Voorstraat, Nobelstraat, Turfkade en Vischstraat.

 

  

Sorteer op
© 2015 - 2023 Esperanza Deseo ® | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel