Garantie & Klachten

Wij hopen dat u tevreden en blij bent met uw online gekochte artikelen! Heeft u toch een klacht of opmerking dan horen wij dat graag van u. U kunt ons op werkdagen (ma-vrij) bereiken op ons mobiele telefoonnummer 06-51576761 of via ons email adres esperanza.deseo@gmail.com wij streven ernaar om problemen op te lossen naar uw tevredenheid. Dit is uiteraard binnen de grenzen alle redelijkheid en onze mogelijkheden. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via  Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Woondecoratie kussens
Wij controleren voor het versturen alle kussenhoezen! We checken of de ritsen goed zijn! Meld ons binnen 24 uur na ontvangst eventuele gebreken die u toch nog ontdekt. De garantie op ritsen vervalt na deze periode. De kussens die wij maken zijn voor gebruik binnen en zijn gemaakt van mooie meubelstoffen en zijn lekker stevig. Steeds meer klanten gebruiken de kussens ook als decoratie van de tuin of serre, overkapping. Ze kunnen echter niet buiten blijven en moeten dus weer mee naar binnen of worden opgeborgen (droog). De kussens zijn gemaakt van geweven chenille. Daardoor zullen ze minder snel verkleuren dan bijvoorbeeld katoen of linnen. Het is echter geen garantie dat ze niet kunnen verkleuren! Alle stoffen verkleuren uiteindelijk door de zon. Hou daar rekening mee met de aanschaf. Het is heel lastig om van te voren te kunnen zeggen hoelang het zal duren voordat er verkleuring gaat komen. Tot nu toe hebben we ontzettend veel positieve klanten die al jaren de kussens mee naar buiten nemen of gebruiken op de boot. Ook verschillende beach clubs zijn ingericht met de kussens. 

Ritsen
Wij geven geen garantie op het kapot gaan van de ritsen bij het vullen met binnenkussens. Dit is iets wat u echt even met beleid moet doen! De binnenkussens zijn ruim 5cm groter dan de hoezen. Dit is zodat de kussens mooi tot in de hoeken worden opgevuld. Echter het vullen is even een werkje wat je rustig en met aandacht moet doen. Bescherm de rits bij het instoppen van de binnenkussens met je hand op inscheuren en let goed op bij het sluiten van de rits dat het binnenkussen of het merklabel niet tussen de rits komt.

Sieraden
Voor evenuele verkleuringen van de sieraden (armbanden, kettingen) zjn wij niet verantwoordelijk. deze kunnen ontstaan door de zuurgraad van de huid en het gebruik van diverse toiletartikelen zoals parfums etc. Pas op met langdurig contact met water en schoonmaakmiddelen. Mocht het toch voorkomen dat u iets ontdekt wat niet zo hoort te zijn, dient u dit kenbaar te maken binnen 24 uur na ontvangst van het product. 

Wij wijzen graag u op het herroepingsrecht/bedenktijd

Retourneren
Wij hopen natuurlijk dat u na ontvangt van uw bestelling blij en tevreden bent! Het kan echter gebeuren dat u toch een retour wilt doen. Hier kunt u alle informatie vinden over uw rechten en plichten mbt retourneren. U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en retour te melden. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien de volledige bestelling wordt geretourneerd, dan worden de verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u naar de ons zijn voor eigen rekening en bedragen € 6,95. Indien u gebruik maakt van uw herroepingrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking na het melden van retour binnen 14 dagen aan Esperanza Deseo geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via 
esperanza.deseo@gmail.com wij sturen u een bevestiging dat wij uw verzoek hebben ontvangen!

 

© 2015 - 2024 Esperanza Deseo ® | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel