Graag stel ik mezelf even aan u voor! Mijn naam is Sylvia van Wingerden en mijn bedrijf heet Esperanza Deseo - Bohemian Lifestyle and more ... Esperanza Deseo is een Nederlands familie bedrijf. 

Esperanza Deseo ® is ontstaan vanuit mijn grote liefde voor de mooie en tijdloze kleur turquoise en het gebruik van etnische patronen in huis. De combinatie van deze twee liefdes zie je terug in onze prachtige collectie sierkussens en kleden. Onze sierkussens, tafellopers en bedspreien worden gemaakt van prachtige geweven meubelstoffen en zijn van een zeer goede kwaliteit. De kussens worden in verschillende maten én vormen onder ons eigen label Esperanza Deseo ® geproduceerd!

De sierkussen zijn (per collectie) onderling met elkaar te combineren en geven een bijzondere luxe sfeer aan uw huis en/of tuin. Wij  hebben verschillende kleuren kussens in ons assortiment en de kussen collectie is uitgebreid naar verschillende woonstijlen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mooie stoffen en zo wordt ons aanbod steeds groter. De woondecoratie in onze webshop passen we aan op de verschillende kleuren en stijlen van onze sierkussens.  
Alle kussens zijn op voorraad en kunnen in het echt worden bekeken in onze gezellig winkel in Brielle!

Wilt u ook dealer van onze prachtige kussens worden? Op onze groothandelwebshop www.bohokussens.nl vindt u meer informatie over onze sierkussens groothandel.

Regelmatig staan wij met onze kussens in leuke bladen ♥ Bent u van de pers kijk dan even naar onze persberichten of neem contact met ons op voor foto's. Wij werken graag samen met stylisten en influencers ♥

Sorteer op
© 2015 - 2024 Esperanza Deseo ® | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel