Graag stel ik mezelf even aan u voor! Mijn naam is Sylvia van Wingerden en mijn bedrijf heet Esperanza Deseo - Bohemian Lifestyle and more ...

Esperanza Deseo ® is ontstaan vanuit mijn grote liefde voor de mooie en tijdloze kleur turquoise en het gebruik van etnische patronen in huis. De combinatie van deze twee liefdes zie je terug in onze prachtige collectie sierkussens en kleden. Onze sierkussens, kussenrollen en tafellopers worden gemaakt van prachtige meubelstoffen en zijn van een zeer goede kwaliteit. De kussens worden in verschillende maten én vormen onder ons eigen label geproduceerd!

De sierkussen zijn (per collectie) onderling met elkaar te combineren en geven een bijzondere luxe sfeer aan uw huis en/of tuin. Inmiddels hebben wij verschillende kleuren in ons assortiment en is onze kussen collectie uitgebreid naar verschillende woonstijlen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mooie stoffen en zo wordt ons aanbod steeds groter. De woondecoratie in onze webshop passen we aan op de verschillende kleuren en stijlen van onze sierkussens.   

Wilt u ook dealer van onze prachtige kussens worden? Op onze groothandelwebshop www.bohokussens.nl vindt u meer informatie over onze sierkussens groothandel.

© 2015 - 2021 Esperanza Deseo ® | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel