Verzenden

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 24-48 uur te verzenden! (M.u.v. orders geplaatst op vrijdag na 11:00 uur deze worden of zaterdag of dinsdag verzonden). Zodra uw bestelling wordt verzonden ontvangt u van ons een e-mail met daarin de track and trace code. Uw bestelling is dan meestal de volgende dag in huis, ook op zaterdag! 

Wij hanteren voor alle bestelllingen in Nederland € 5,95 aan verzendkosten, voor Belgische order € 7,75

In onderstaand artikel kunt u lezen waarom wij niet "gratis" verzenden.

https://www.esperanzadeseo.nl/a-63159775/blog/prijsverhoging-door-volumetoeslag-en-waarom-gratis-verzenden-niet-bestaat/

Myparcel - track and trace
Wij versturen onze artikelen via MyParcel - PostNL Pakketdienst. Je ontvangt van ons een e-mail met een track en tracé nummer, zodat je kunt volgen waar jouw pakket op dat moment is. 

Verzenden buiten Nederland
Voor bestellingen buiten Nederland berekenen wij de Myparcel pakket tarieven, de tarieven worden hiervoor automatisch berekend, nadat uw adresgegevens zijn ingevoerd.

Retourneren

Wij hopen natuurlijk dat u na ontvangt van uw bestelling blij en tevreden bent! Het kan echter gebeuren dat u toch een retour wilt doen. Hier kunt u alle informatie vinden over uw rechten en plichten mbt retourneren.

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en retour te melden. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien de volledige bestelling wordt geretourneerd, dan worden de verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u naar de ons zijn voor eigen rekening en bedragen € 6,95 voor Nederland en € 15,00 voor Belgie. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking na het melden van retour binnen 14 dagen aan Esperanza Deseo geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via 
esperanza.deseo@gmail.com wij sturen u een bevestiging dat wij uw verzoek hebben ontvangen!

Hier kunt u het formulier downloaden van het herroepingsrecht: 
https://cdn.myonlinestore.eu/943136ff-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_1_Modelformulier%20Esperanza%20Deseo%20-voor-herroepin.pdf?t=1505471367

Hoe meld u een retour
Meld uw retour door ons te mailen esperanza.deseo@gmail.com of bellen
06-51576761 (mijn naam is Sylvia van Wingerden). Wij sturen u via onze pakketdienst MyParcel een e-mail met een beveiligde link voor een retourlabel die u zelf kunt printen en betalen via Ideal. Heeft u geen mogelijkheid om een retourlabel te printen dan kunt u ook zelf het pakket opsturen naar ons retouradres. Let op wij adviseren in dit geval om het pakket aangetekend retour te zenden, zodat er getekend kan worden voor ontvangst van het retour! 

Wij streven ernaar om een retourzending binnen 5 werkdagen na ontvangst te verwerken. Na deze verwerking ontvangt u van ons een bericht. Wij streven ernaar om een terugbetaling direct na deze verwerking te voldoen. In ieder geval binnen de wettelijke termijn van 14 dagen. Verzendkosten en aansprakelijkheid voor retourzendingen per pakketdienst zijn voor de rekening van de klant. Indien het artikel in goede staat is ontvangen storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening. 

Retouradres:
Esperanza Deseo
Voorstraat 12
3231BJ BRIELLE

Pakket verzendklaar maken
Verpak de bestelling zorgvuldig en bevestig het retouretiket zichtbaar op het pakket. Zorg ervoor dat er in de doos een briefje zit waar uw naam of ordernummer op staat.

Klachten en defecten
Is er een probleem of defect met een artikel dan kunt u deze niet als normale retour aanmelden. U dient eventuele defecten binnen 24 uur na ontvangst bij ons te melden per telefoon
06-51576761 of e-mail esperanza.deseo@gmail.com wij zullen dan in overleg een passende oplossing zoeken. Lees meer hierover op over onze garantie en klachten pagina! 

© 2015 - 2024 Esperanza Deseo ® | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel